Massief Europees Eiken blokken
De blokken, van 400 x 400 x 400 mm, zijn gemaakt van massief Europees Eiken. Ze bevatten een natuurlijk vochtigheidsgehalte (vers tot air-dried). Dit geeft een zeer natuurlijk en rustiek effect. 
 
Houten blokken eiken
Europees Eiken Blokken (© Homé Hout, 2023)      
 

Basralocus blokken

Deze decoratieve blokken, van 400 x 400 x 400 mm, zijn gemaakt van het kernhout van Basralocus. Dit hout heeft voorheen jarenlang gefunctioneerd in de zeewaterbouw. De blokken zijn dus voor 100% gerecycled. De kleur van het kernhout van Basralocus komt meestal voort uit een combinatie tussen de kleuren goudbruin, roestbruin en purperbruin. Vaak is er ook een bruinrode gloed zichtbaar.

Dient het blok als meubelstuk en wilt u deze eenvoudig verplaatsen? Dan kan het gemakkelijk zijn om er wielen of meubeldoppen aan te bevestigen, die u ook bij Homé Hout BV kunt verkrijgen.

Basralocus blokken (© Homé Hout 2024)
 

Wilt u de beschikbaarheid & prijzen van de Europees Eiken blokken en/of Basralocus blokken weten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons verkoopteam of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.