Meer informatie en handleidingen vindt u op de website https://www.deckwise.eu/nl/.  Wij bieden de volgende DeckWise® gereedschappen en onderdelen aan:

DECKWISE® HARDWOOD WRENCH™

Dit installatiegereedschap maakt het mogelijk om kromgetrokken planken van uw terras recht te trekken. Deze DeckWise® Hardwood Wrench™ plankenspanner geeft wel tot zo'n 500 kg aan drukkracht. Het gereedschap kan op tien verschillende manieren worden ingesteld en hiermee dus voor iedere omgevingssituatie geschikt. De Hardwood Wrench™ is uitschuifbaar, om te keren en te gebruiken op enkele & dubbele dwarsbalken. 

DECKWISE® BOARD SPACERS GREEN

Deze DeckWise® Board Spacers of afstandhouders creëren een tussenruimte van 5,2 mm. 
Homé Hout biedt deze Board Spacers aan in hoeveelheden van 20 stuks/doos.

DECKWISE® ROESTVRIJSTALEN SCHROEVEN

Naast de roestvrijstalen schroeven met zwarte kop, die zich in de DeckWise® terrasbevestigingsclips dozen bevinden, zijn er ook roestvrijstalen schroeven in de kleuren bruin of rvs beschikbaar. Inhoud: 350 stuks/doos (inclusief T15 Schroefbit)

DECKWISE® DRILL & DRIVE™

De DeckWise® Drill & Drive™ boorbitset is een gereedschap voor het plaatsen van uw terras. Met deze tool gaat het plaatsen van uw terras tot wel 3X SNELLER dan zonder deze boorbitset. Waar dient deze 3-in-1 boorbitset voor? Het eenvoudig en vlot boren van voorboorgaten zonder splinters in bijna elk soort hardhout en tropisch hout, het verzinken van houtpluggaten en het gemakkelijk verwisselen van spanhouders om de schroeven te bevestigen.