Nieuwsoverzicht

Naast onze nieuwe houtaankopen waarover wij u op de hoogte stellen, kunt u ons ook volgen via het Homé Hout nieuwsoverzicht. Hier worden niet alleen de leukste nieuwtjes betreft ons bedrijf met u gedeeld, maar ook houdt ons team u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de houtbranche.

Wilt u graag weten welk hout wij binnenkort verwachten, klik dan hier. 

 

Veel leesplezier! 

 

Deze week hebben wij een aantal bundels Bek. Europees Grenen - KD binnen gekregen.

Kwaliteiten op voorraad: A-kwaliteit en MIX-kwaliteit

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Foto's?

Begin deze week hebben wij een rondleiding gegeven in onze houtloodsen aan het opleidingscentrum van meubelmakerij de Schrijn als onderdeel van hun cursus meubelmaken. Zo hebben de cursisten meer inzicht gekregen in de verschillende houtsoorten en de grote hoeveelheden hout waarin gehandeld wordt! 

Sinds 2022 is het fietsplan binnen Homé Hout BV van start gegaan.

en ja hoor! kijk eens wat een fietsen er al staan in plaats van een parkeerplaats vol auto's! 

trots!

Onze nieuwe werkkleding is binnen! Van vesten tot truien, hoodies en polo's. Natuurlijk mag ons logo hierop niet ontbreken.

EM WORKWEAR BEDANKT VOOR DE SERVICE! 

Foto's ? klik op Lees meer

Op dinsdag 12 januari is onze lieve collega en vriend Leroy overleden. Wij gaan hem ontzettend missen! 

 

  ♥ -- Lieve Leroy: voor altijd in ons hart -- ♥ 

 

Gister een ontzettend leuk & vooral lekker bedankje gehad van Brownies & DownieS

Ook onze complimenten voor het verzorgen van onze relatiegeschenken afgelopen jaar! 

 

YES, onze nieuwe heftruck is binnen. Jelle en Richard zullen hem vol enthousiasme gebruiken ! In onze houtloodsen wordt er met twee heftrucks gewerkt. helaas ging er 1 stuk. 

Wilt u kennis maken met ons team en met ons bedrijf en meer te weten komen over de houtsoorten die wij u aan kunnen bieden? Natuurlijk kan dat! Wij ontmoeten u graag (per afspraak)

Donderdag, 12 maart 2020, is onze lieve en fijne collega Ad Nuijts overleden. Wij willen alle klanten bedanken voor de fijne samenwerking met Ad, We gaan hem ontzettend missen..

Ook onvolledige bundels of enkele planken kunnen wij leveren. Deze worden met de hand uit bundels hout gesorteerd door 1 à 2 medewerkers. Door deze manier van werken 

Maandag 23 december t/m woensdag 1 januari zijn wij gesloten in verband met de voorraadopnames, kerstdagen en oud & nieuw. Wij wensen u alvast fijne kerstdagen en een geweldig nieuwjaar!

"De termen hardhout en zachthout kunnen wel eens wat verwarring veroorzaken, omdat deze termen niets zeggen over de hardheid van het hout maar enkel over de boomsoorten."

Vandaag, vrijdag 11 oktober, is het Coming Out Day!
Op deze dag staat de bevordering van de sociale acceptatie, veiligheid en weerbaarheid van lesbienne's, homo's en transgenders centraal.

Steeds meer meubelfabrikanten bieden meubels in “Mangohout” aan. Ook wij krijgen regelmatig de vraag of wij handelen in “Mangohout”, waardoor wij iets meer onderzoek naar dit hout hebben gedaan. 

Beuken is één van onze specialiteiten. Ons bekantrecht hout komt uit Bosnië. Bosnië is één van de beste groeigebieden voor Beuken.Het hout is zeer egaal van kleur en hoeft niet na gesorteerd te worden op kleur.

We are all PEFC, and we all have something to celebrate: 20 years of PEFC! The abbreviation PEFC ™ refers to Program for Endorsement of Forest Certification Schemes. So let's celebrate this!

Europees Themo Essen - heat treated terrasdelen. Geschaafd, met groef aan lange zijden. Duurzaamheidsklasse 1

Gisteren, donderdag 23 mei, hebben een aantal van ons een bezoek gebracht aan één van onze beste zagerijen. Geweldig om te zie zien!

Onze nieuwe brochures zijn binnen. Vandaag, 17 mei, zijn de nieuwe brochures uitgebracht. Klik op lees meer voor een foto van de brochure.

Dhr. A.M. Hoek (1935-2019)

Zaterdag 16 februari is Aad Hoek overleden op 83-jarige leeftijd. 

1 november 2017

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Homé Hout BV is er een eikenboom geplant.